0047 72 41 10 89
post@rorosviddahotell.no
Øra 25, 7374 Røros
Tomanns rom m/bad
Bad i 2-mannsrom
Tomanns rom m/felles bad
4-mannsrom m/felles bad
Tomanns rom standard m/bad
4-manns familierom, felles bad

Rommene våre

Vi har rom i forskjellige prisklasser. Hotellrom med eget bad eller familierom med felles bad og toalett.  Mange av rommene har også eget sittehjørne. Totalt har vi 34 rom og 70 sengeplasser. Vi har også en leilighet for utleie.

 • Hotellrom
  Vi har 26 dobbeltrom med toalett, dusj, TV og en liten sittegruppe. Alle rommene har delbare senger om ønskelig. For de som ønsker ekstraseng eller babyseng tilbyr vi dette, gi gjerne beskjed ved reservasjon slik at dette er klart når dere ankommer.

 • Familierom
  Dette er rom med bad og dusj i gangen. Avdelingen har totalt 8 rom med 24 senger.  Fire av rommene har 4 senger, de andre 4 er dobbeltrom.
  Sengetrekk kan medbringes for 4-sengsrommene, men det er også mulig å leie. På dobbeltrommene er sengetrekk /håndklær inkludert. Fine felles bad og toalett finnes i gangen.

 • Leiligheten
  Vår trivelige leilighet har to soverom, bad, toalett, kjøkken og stue med plass til opp til 6 personer. Her finner du alt du trenger til eget hushold.

  NB! Leiligheten kan ikke reserveres på bookingsiden. For å leie denne, ta direkte kontakt

I vår koselige peisestue kan du nyte en kopp kaffe og litt kaffebrød som alltid er tilgjengelig for våre gjester. Vi har også en tv-stue og to hyggelige terrasser.

Ved å gå til bookingsiden vil du kunne se mer spesifikk informasjon om romtypene og priser.