0047 72 41 10 89
post@rorosviddahotell.no
Øra 25, 7374 Røros

Foto: Guril Bergersen/ Arbeidets Rett

Om hotellet

Hotellet har eksistert i over 20 år. Det var Atle Ødegaard, far til de selgende eierne, som i sin tid kjøpte et elementhotell og satte det opp på tomta etter at OL på Lillehammer var ferdig. Hotellet skiftet i 2019 navn fra Idrettsparken Hotell til Rørosvidda Hotell

I dag har hotellet tre faste ansatte, samt flere deltidsstillinger. Total kapasitet er på 34 rom og rundt 70 sengeplasser.

Rørosvidda Hotell ligger i hjertet av verdensarvstedet Røros. Atmosfæren her preges av ro og stillhet og vår visjon er "gjesten i fokus". Her er det lite og intimt og vi tar oss ekstra godt av hver enkelt gjest og ønsker at du skal få nyte vår hjemmekoselige atmosfære. Hotellet ligger kun 5 minutters gange fra sentrum med de trivelige gatene og den spesielle trehusbebyggelsen. Vi tilbyr gratis parkering og trådløst internett på hele hotellet for våre gjester.

Rørosvidda Hotell ligger i hjertet av verdensarvstedet Røros, ca. 20 minutters kjøring fra Hummelfjell Skisenter. Hotellet har gratis Wi-Fi og en peisestue med TV.

Rommene på Rørosvidda Hotell har enten eget eller felles bad. Mange av rommene har også eget sittehjørne.

Lobbybaren er et fint sted å slappe av og slå av en prat med de andre gjestene. Hotellet har dessuten en terrasse og grillplass. Vil du dra på fisketur, kanopadling eller drive med andre fritidsaktiviteter, kan du få hjelp av personalet.

Rørosvidda hotell ligger 500 meter fra Røros stasjon. Du finner lysløyper innen 5 minutters gange unna, og Røros Golfklubb ligger mindre enn 5 minutters kjøring unna.

Røros er en gammel gruveby og står  på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Bergstaden Røros har mange historiske minner fra gamle dager, og med mange severdigheter og fasiliteter.

Kom å oppleve en atmosfære preget av ro og stillhet hvor du og dine er i fokus.

 

Div. bilder